|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je stari vic, čuh ga ponovo pre neki dan
Apotekarka zove miliciju i priča. - Molim vas, već 10 dana jedan čovek svako jutro u 9 dođe u apoteku, čeka i kad stigne na red tra?i burek sa sirom. Prvo nam bi simpatično ali ovo nema vi?e smisla, pa ovo je apoteka, ne ?elimo da nam taj čovek pravi probleme... - Doći ću ja lično sutra gospodjo, ovde komandir milicije, ne brinite, sredićemo mi tu stvar. Stvarno sutra ujutro dodje milicajac, čeka, apotekarka mu ka?e da evo ide taj čovek, a milicajac ka?e, samo mirno radite kao i svaki dan. Onaj čovek udje u apoteku, čeka i kad dodje na red opet tra?i burek sa sirom. Apoekarka se okrene milicajcu. -Jel sam vam reka, evo ga opet i stalno tra?i burek sa sirom, ma mi nemamo to. Milicajac uskoči, i reče gospodji da ne brine, sada će on da sredi stvar. -Ggospodine, jel vi to svako jutro ovde tra?ite burek sa sirom? -Da, samo to. -Pa dokle vi mislite da pravite zaposlenim ovde problema? Svaki dan samo burek sa sirom pa burek sa sirom. Čoveče tra?i i uzmi ne?to drugo... tra?i bre recimo...recimo kiflu. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |