|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
View Poll Results: Da li napraviti nove DAW podsekcije ? | |||
Da, dobra ideja |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 79.49% |
Ne, vec ima previse podsekcija |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 20.51% |
Voters: 39. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Denyken je onomad napisao jedan jako detaljan i pametan tutorijal za kori?ćenje kompresora, a onda se javi čovek koji ka?e kako je sve to pročitao, ali mu nije ba? jasno čemu slu?i kompresor... Tako da će pitanja "za?to" i "kako" uvek biti... @Arthur: Porediti Fab Filter tutorijal koji je sponzorisan od strane proizvođača softvera i dobrovoljna i ničim obavezujuća pisanja članova Foruma je kao da poredimo krokodile i veverice. Mislim, i jedni i drugi imaju četiri noge, zube i rep. Dakle, ko voli da pi?e ili snima tutorijale, neka se bavi time. Ja to ne umem. Ali me zato ne mrzi da odgovaram na pitanja mlađih članova, ili bar da ih uputim tamo gde mogu da pronađu odgovore. Forum je da se razgovara i debatuje. Pa usput ko hoće mo?e ne?to i da nauči, naročito ako ume da misli. A jbg, bilo bi pretenciozno da smatramo kako smo dovoljno stručni da učimo ljude kako da misle ![]() Quote:
Ne ka?em da je GS ustavni zakon pa da svi treba tako da rade, samo mi to sa otvaranjem silnih podsekcija liči na ovda?nje osnivanje dr?avnih agencija za sve i sva?ta, čisto da bi se namirila forma koja ba? i nema mnogo smisla. Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ableton i vst.., | spartakus | Audio Software | 1 | 18-05-2012 09:07 PM |
Najbrzi nacin za automatizaciju sibilanata (Cubendo) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 16-01-2012 11:32 PM |
cubendo c++ problem | Rhino | Audio Software | 19 | 06-11-2011 11:14 PM |
Ableton kao DAW | Midi | Audio Software | 35 | 06-12-2009 08:06 PM |
Cubendo pitanje | Heavy Jerk | Audio Software | 23 | 29-01-2009 05:05 PM |