|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Toliko o tome, jedino.. doduse, nisi razumeo sta sam hteo ovim threadom ![]() Ja vec imam (neki, svoj) novi akusticki dizajn (takav kakav jeste, kakav god bio) koga zelim da predstavim citaocima. Problem mi je mali slobodan prostor u casopisu te pitam clanove foruma sta bi njima bilo znacajno/zanimljivo da procitaju, posto je tema siroka i 2000 reci je daleko od dovoljnog da se sve opise. A sta ih ne zanima. Znaci... da li bi citaoc vise zeleo da procita o osnovnoj koncepciji, konstrukcione principe, nacine izrade, utiscima tokom rada u toj prostoriji.... itd i cega se vec nisam setio. Ja znam da opisem to nadugacko i nasiroko, jedino mi je problem sto nisam snimatelj niti producent... "ni nalik"... fokus interesovanja poznajem iz sasvim drugog ugla u smislu nepovezanih detalja ali mi nije blizak da bih u startu znao sta vas konkretno najvise zanima u takvim tekstovima. BTW, imam nekoliko tekstova napisanih za akusticare, i to je ok, ali to je potpuno drugi svet i tu ne moram da brinem o ovakvim pitanjima, s jedne strane nemam preterana ogranicenja u pogledu duzine teksta a sa druge strane ne moram da brinem da li citaoci znaju matematku, akustiku, fiziku i sta vec. Ako ne znaju moraju nauciti... da bi razumeli tekst. To u ovom slucaju nije namera, nego je cilj je da se dizajn sto vise priblizi krajnjim korisnicima sa 2000 reci i par ilustracija/slika. Nisam siguran da sam razjasnio u potpunosti ali se dodatnim pitanjima to moze popraviti.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 20-05-2012 at 08:15 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koga bi voleli u Beogradu da vidite | AcaHari | Razno | 48 | 20-03-2007 01:07 PM |