|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Prije svega hvala svima na preporukama. Na kraju se skupilo ne?to vi?e love pa sam sad ponosni vlasnik ua la610 mk2 i uad 2 duo...
Uad mo?da prodam ako mi neće trebat pa me la610 ko?ta skoro isto ko solo. Imam sad jedno novo pitanje.... Jel se isplati uzumat neki rabljeni mixer, u cijenovnom rangu 100-250?, (tipa Soundcraft spirit e8, Soundcraft Spiritlive 24 isl) da ga koristim kao vi?ekanalni preamp??? Vidim da ima dosta tih soundcrafta po oglasnicima za malo love a meni bi trebalo 8 preampa pa da preko inserta vučem iz mixera. Neki dan samo snimali preko macke cfx 16 i kvaliteta je ok za to ?to nam treba pa me zanima jesu li ovi soundcrafti tu negdje po kvaliteti preampa pod uvjetom da su ispravni. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
Tags |
mic, neve, preamp, spl |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
rme hdsp molim vas pomozite!!! | tajsam | Computer Hardware | 3 | 03-02-2011 11:53 PM |
Polu-početniku potreban savet za studijski synth | goranvu | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 34 | 31-10-2007 03:40 AM |
Pomozite u odluci | SIMKES2 | DSP forum | 20 | 24-12-2005 07:42 AM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |
Pomozite ako vas ima! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 05-08-2004 01:11 PM |