|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam veliki problem. U pitanju je prostorija koji daje u?asan sub bas. Uglavnom, prostorija je mjera 2,5 m sa 3 m. Tri zida su betonska a jedan je monta?ni knauf zid. Moj stol se nalazi nasuprot monta?nog knauf zidu a ispod same prostorije je podrum. Na monta?ni knauf zid sam stavio spu?vu kao i na zid nasuprot monta?nog knauf zida, tj. na zid gdje mi je stol, no ni to nije pomoglo.
Blago rečeno, nemam iskustva u samoj akustici prostorije jer mi do sada toliko i to iskustvo i nije trebalo jer nisam imo gotovo nikakvih većih problema. Imate li ikakvih savjeta ?ta da uradim i zbog čega se sve ovo događa? p.s. I bez i sa spu?vom utisak je da se ni?ta ne mjenja.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
potrebno jednostavno objasnjenje patch polja | mildan | Tutorijali | 21 | 19-11-2008 11:01 AM |
Upomoć ljudi !!! RME DIGI 32 PRO : ASIO Drajveri : Ne radi | MrHeavy | Computer Hardware | 5 | 21-05-2008 05:43 PM |
upomoć-hitno je | djasek | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 13-02-2008 12:15 AM |