|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ne?to mi se događa kod midi snimanja.
Snimi mi prazan part iako signal uredno dolazi u program( Nuendo 3) U stvari samo na početku parta grupira sve tonove jedan ispod drugoga koje sam odsvirao.Kada otvorim midi editor olovkom mogu pisati tonove, Inače čuju se soundi sa klavijature i na izgled je sve u redu ali neće da snimi midi.Kada restartam program neko vrijeme sve bude u redu Ako neko zna, a sigurno Vas većina zna vi?e od mene pomozite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa vidi, ako ti prvo radi ok a onda iz cista mira pocne da zeza onda je (najverovatnije) u pitanju sam program a mozda i Win... znaci probaj prvo da reinstaliras Nuendo...
... a mozes li da provalis u kom momentu to pocne da se desava, da li kad nesto ukljucis/iskljucis, dodas plug-in, vsti...
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ista stvar se meni de?ava u Nuendu.
Stavim snimat i prvih par sekundi odsnimi u redu normalno kako je odsvirano ali onda počne sve tonove bacati na početak snimanja. ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
pogledaj da ti nije upaljena kvantizacija i namjestena mozda na 1/1 ili slicno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mozda je to bug, koji se zna dogoditi u cub/nue kad nije nesto u redu sa instalacijom/konfiguracijom midi portova i/ili midi hardvera.
davno je bilo ali jedno vrijeme sam imao slicnih sr...u nuendu. mozda cak imalo veze s onim koji je port emulated koji nije. kad sve radi brzo zaboravis problem,.. trebalo bi sve dokumentirati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Meni se upravo to desava sa Cubase SX3?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
imao sam takav problem pre par godina,resenje je reintalacija cubnuendo,reinstalacija win i na kraju sam promenio plocu jer se ispostavilo da nije u redu za muziku.Probaj sve ovo vidi da li ti je stikliran u device manageru pod midi Windows midi (treba da je stiklirano)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Jel resio neko nesto!
Citavo pre podne sam se zezao sa ovim problemom i nista sve po starom. Tacno kako je napisao kolega u prvo postu, s tim sto ja radim u Cubase SX3!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Da vam nije slucajno ukljucena automatska kvantizacija ?
Citiram sa jednog drugog foruma : Nedim 76 ![]() pored njega ON i OFF, stavi to na OFF. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Upomoć ljudi !!! RME DIGI 32 PRO : ASIO Drajveri : Ne radi | MrHeavy | Computer Hardware | 5 | 21-05-2008 05:43 PM |
Hitno!!!! | Inovative_kg | Razno | 12 | 10-09-2007 01:19 PM |