|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Samo da se ubacim malo medju ostale hvalospeve. Malopre sam zavrsio ~jednosatno igranje sa demoom ovog DAW-a, a pre toga sam gledao videose na youtube-u.
Ono sto mogu da kazem da je to bilo dovoljno da vec pocnem da razmatram da predjem sa Cubase-a! Fenomenalne opcije, i stvarno brzo kretanje kroz program. Nista nije savrseno, ali mi se vec za sada vizuelno mnogo vise svidja od Cubeta, koji koristim par godina. Nadam se samo da ce se dokazati kao stabilan za ozbiljniju upotrebu (pritom ne mislim nuzno na integrisani Melodyne, jer mi ionako Cube malo-malo pa zabode pri tunovanju!). |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |