|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Samo da kazem da sam uspeo da dobijem sta sam hteo sa Sample One samplerom! Hvala Euphoric! Najvise zbog tvojih komentara sam bio istrajan da nadjem resenje.
Dakle s obzirom da Impact pravi te klikove na zalost ![]() Jedino je glupo sto po defaultu nekako pojacava zvuk i to mozda za dobrih 15-20 db (da nije neki bug?, jel je tako i u staroj 1.6 verziji?), pa moram da ga stisam na njegovom gain-u, i sto nema nikakvu komandu tipa "map slices" kao u Kontaktu, nego moraju rucno da se mapiraju (ili ja nesto propustam?, ako nema mogli bi da ubace), ali nije to toliko strasno (mada bi bilo strasno da imam 50 sliceva recimo ![]() ![]() Razlog zasto sam insistirao na Impact-u ili Sample One-u ( a ne na Kontaktu ili Battery-u, i ako ih dobro poznajem oba) je mogucnost da sliceve koje napravim na timeline-u direktno drag n dropujem na padove, ili dirke (ako je Sample One u pitanju), bez da moram da eksportujem svaki slajs posebno, ili pak da ih pravim u Recycle-u (mada ovo mozda i nije losa ideja). Ako sam nekog smorio izvinjavam se ![]() ![]() Hvala Euphoricu na strpljenju i pomoci na temi oko programa itd. Po meni S1 je jedan veoma mocan alat, vrlo je moguce da ce postati moj DAW broj 1. Last edited by Jan; 28-10-2011 at 03:07 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |