|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A mozda je i samo faulty kartica :S Ja sam imao prilike da se igram sa fast track-om, okej spravica za novac, nisam cuo problem sa izlazima. EDIT (PITANJE): A kako ti slusas sa racunara preko miksera pa ti je zvuk otvoreniji, to mi nije jasno? Iz koje zvucne karte izlazis u mikser pa u monitore? Izvini nasao sam odgovor: "1. stara mikseta: line out iz laptopa na line in na mikseti, i sa miksete balanced out na monitore (alesis m1mk2)." Da li si ikada povezao neki drugi interfejs sa svojim kompjuterom osim sto si isao iz integrisane karte? Moguce je da ti sama integrusa salje isklipovani signal u mikser, pa ti se samim tim i cini ostrijim ( a u stvari je izdisitorziran). Pitam te da li si probao sa nekim drugim interfejsom na svom racunaru i monitorima, jer je vec bilo toga na forumu ovde da ljudi kupe svoj prvi interfejs i da im se vise svidja ono sto su dobijali sa integrisane karte, odnosno da su navikli na zvuk digitalnog klipovanja. A integrisane karte nemaju koliko ja znam nominalnu izlaznu vrednost, cak ni okvirno...Recimo na jednoj integrisanoj karti moj drug je povezivao suve zvucnike bez pojacala i tako slusao muziku (znaci karta je imala neki mali pojacavac u sebi), dok recimo kad povezemo te zvucnike na drugom racunaru sa integrisanom kartom, zvuka nema... Last edited by Jan; 16-10-2011 at 03:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Renderovani fajl mnogo slabiji nego projektni??? | starhunter | Audio Produkcija - Osnove | 47 | 06-01-2012 08:51 AM |
M-Audio Fast Track Pro | sasar | Computer Hardware | 6 | 18-03-2011 10:33 AM |
M-audio fast track usb | Korg78 | Computer Hardware | 11 | 07-03-2011 10:37 AM |
Alesis 520 + Fast Track 2 | markomak | Monitoring | 2 | 11-12-2010 05:59 PM |
Problem sa Fast Track Pro | domko | Audio Software | 16 | 28-04-2008 04:08 PM |