Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21-09-2011, 12:49 PM   #21
File
Senior Member

Default Re: zidani zid ili samo monta?ni

Istina....Da imam dovoljno novaca ne bi toliko ulazio uopce u sve to, vec bi se koncentrirao na samo snimanje i produciranje, a ne konstrukciju studija...i za to bi onda platio ljude poput vas, ali nemam....a isto tako znam da je ta akustika toliko komplicirana i da imam 30 godina da ju ućim, ne bi napravio ni blizu 'idealan' studio, jer bi za godinu vi?e znao jo? ne?to, ?to je dovoljno da sru?im sve, a i taj zid gradim ove godine, a ?to će ići dalje, to mo?e i za godinu dana kad budem znao ne?to vi?e...ali bitno mi je sad kada vec gradim zid da ga izgradim na pravi naćin....A pregrađujem taj prostor zato da imam live room i control room, snimam bendove, live bubanj, preglasne kabinete gitara, jednostavno mi treba ..ili mo?da ne treba...evo 6 godina sam ozbiljnije u tome i znam da sam o akustici samo zagrebao povr?inu i da je to ko kvantna fizika, a ne zajeb****Jednostavno ?elim imat nesavr?eni studio u kojem cu se moći usavr?avati, ućiti i raditi 'pristojne' snimke, a da mi akustika bude 'ok' a ne pogre?na....znaci ne mora biti savr?ena...jer ?ta vrijedi savr?ena akustika nekome 'ko nema u?i...hvala.....
sad je faza izgrade zida...gdje..i da li uopce, jer cu tako smanjit sobu...jer sa pregradnim zidovima ce bit tanje i naravno neucinkovitije...a i ovako sa zidom ce svaka deka (pod) biti za sebe i nece biti od jednog komada, jer necu raditi plivajuce podove jer nemam para za to...a i ne smetam nikome
File is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules