Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-05-2011, 12:01 AM   #35
Balast
Junior Member

Default Re: Jos jedan Rumunski Mega hit u najavi !!!

Quote:
Originally Posted by Surfer View Post
Jo? jedan od onih koji mogu napraviti hit kad po?ele ali im je to glupo i veća im je fora raditi za svoj gu?t

Zajedničko svima njima je to da su sa prostora ex YU ( vrlo plodno tlo za wannabe hit makere i wannabe selektore nogometne reprezentacije) i da nikad nisu k***a napravili

Kad ti napravi? samo trećinu kvalitete ove pjesme i produkcije i to za 28 dana rada, onda se javi i ja ću biti prvi koji će ti čestitati

Jedno je glazbeni ukus koji uvijek mo?e biti različit i ne sviđaju nam se iste stvari a drugo je podcijenjivanje nečega ?to je već dobilo najveću ocjenu a to su ocjena publike sa 28 mil youtube wiewa, pozicija na chartu i zarada od prodaje

Pa da, jos uvijek i nadam se zauvijek radim muziku za svoj gust.
Zar to nije i bit nekakve umjetnosti?

Vjerujem da je Vama "proficima" gust ostao negdje u 25-toj ili prije, ali mogli bi se malo prisjetiti kako je to raditi za gust, a ne za pare.

Sto se tice tvog cestitanja, zaista me znam od kuda ti toliko visoko misljenje o sebi da mislis da bi mi tvoja cestitka nesto znacila?!
Vise mi znaci kada neki osamnestogodisnjak downloada ( besplatno, naravno ) neku moju stvar i stavi ju u playlistu. To je peak stvaranja umjetnosti, zar ne.
Ili dizanje para???

I da, stvar mi je totalni shit i ostace totalni shit...vrtice se mjesec dana i nakon toga ce nestati u zaboravu kao i milioni takvih stvari prije ove.
A cura ce se fino udati za lokalnog drugoligaskog nogometasa i varace ga sa vlasnikom lokalne birtije, ali koga briga.
Jebo me pas ako cemo vise ikad cuti za nju

Zasto se ovdje svi osjecate napadnuti ako netko ima drugacije misljenje???
Manjak samopouzdanja...sindrom copora...ili nesto trece?!

Dajte ljudi, naucite se pricati i prihvatiti tudje misljenje, ma koliko ono ne bilo u skladu sa vasim.

Last edited by Balast; 11-05-2011 at 12:21 AM. Reason: Zaboravni um
Balast is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules