|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#35 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pa da, jos uvijek i nadam se zauvijek radim muziku za svoj gust. Zar to nije i bit nekakve umjetnosti? Vjerujem da je Vama "proficima" gust ostao negdje u 25-toj ili prije, ali mogli bi se malo prisjetiti kako je to raditi za gust, a ne za pare. Sto se tice tvog cestitanja, zaista me znam od kuda ti toliko visoko misljenje o sebi da mislis da bi mi tvoja cestitka nesto znacila?! Vise mi znaci kada neki osamnestogodisnjak downloada ( besplatno, naravno ) neku moju stvar i stavi ju u playlistu. To je peak stvaranja umjetnosti, zar ne. Ili dizanje para??? I da, stvar mi je totalni shit i ostace totalni shit...vrtice se mjesec dana i nakon toga ce nestati u zaboravu kao i milioni takvih stvari prije ove. A cura ce se fino udati za lokalnog drugoligaskog nogometasa i varace ga sa vlasnikom lokalne birtije, ali koga briga. Jebo me pas ako cemo vise ikad cuti za nju ![]() Zasto se ovdje svi osjecate napadnuti ako netko ima drugacije misljenje??? Manjak samopouzdanja...sindrom copora...ili nesto trece?! Dajte ljudi, naucite se pricati i prihvatiti tudje misljenje, ma koliko ono ne bilo u skladu sa vasim. Last edited by Balast; 11-05-2011 at 12:21 AM. Reason: Zaboravni um |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rumunski Justin Biber | LA-2A | Razno | 1 | 14-02-2011 12:36 AM |
opet Rumunski DJ ima hit !! | DaBear | Razno | 58 | 02-12-2010 09:24 AM |
Rumunski Dance track - razvaljuje po svetu !! | DaBear | Razno | 7 | 01-04-2010 06:25 AM |
:: Ableton Live 5 u najavi !!!!!! :: | lesha | Audio Software | 14 | 23-07-2005 07:17 AM |
Modularni kontroler u najavi | perapera | Computer Hardware | 1 | 20-04-2005 01:09 PM |