|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Evo se javno isvinjavam za psovke, uvek sam bio "britke reci", ali napominjem da sam potpuno trezven, dakle posto me cika Arthur vec koji put proziva za izvesno pijanstvo, a nisam pijan, cika Arthure - stvarno, (nemam sad ni para da se posteno napijem, eno, prodajem "osnovna sredstva za rad" u prigodnoj sekciji,a lepo sam iskrvario za ista, a postao luxus napiti se ispred radnje a kamo' li u kafani...(!!!)), nego me 'vata Quake-izam...
![]()
![]() |
#23 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
hahahahaha, čuj ovo, on je dovoljno dugo u ovome da zna da ti treba jedna noć i imaš hit ![]() Pa ovo je izjava za Miki Maus časopis. ![]() Da si ti dovoljno dugo u ovome, ne bi ovakve gluposti pisao po forumima ![]() Quote:
Ono što ste vi stavili na forum od Nick Warrena je SVE SAMO NE HIT. Uspoređuješ nešto što ima 28 miljuna youtube wieva sa Nick Warrenom koji ima 17 600 wieva. Pa da bilo ko sa foruma napravi pjesmu za svoju babu imala bi više wieva ![]() Kao što sam već rekao može se vama to Rumunjsko sviđati ili ne, ali brojke ne lažu. Ljudi rade hitove konstantno, i ova pjesma je hit, a sve drugo su samo komentari anonimusa na internet forumu. To što bi bi to napravili za jedan dan i to što vi radije radite vanil kifle, to možete objesiti mačku o rep. Tako se ljudi tješe kad ne znaju i ne mogu. I ja bi igrao za Lakerse da hoću, ali neću jer su mi glupi njihovi žuti dresovi ![]() Last edited by Surfer; 11-05-2011 at 07:30 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
..
Last edited by cAAc; 12-05-2011 at 06:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ali ako cemo diskusiju spustiti na taj nivo, nema problema. Izgleda da su ti godine pojele ono malo pristojnosti i zdrave pameti koje si imao, a da ne pricamo o kreativnosti. Jer ako tebi treba vise od jedne noci da napravis ovakvu stvar, onda si mozda promasio zanimanje. Ne pricam sad o tome jel pjesma dobra ili losa, nego o tehnickoj strani cijele price. Preset zvukovi, banke i preset text, preset pjevacica, preset efekti...i jos k tome preset spot. Ponavljam...nes ti posla! Petparacki hitic koji nece trajati vise od mjesec dana...uuaaaauu, koji art!!! Dalje...ako je tebi JEDINI pokazatelj kvalitete neke pjesme broj klikova na youtubetu, onda se zaista ne mozemo sloziti u bilo cemu sto se tice umjetnosti... http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0 135,753,522 klikova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U tom slucaju, ovo je apsolutna umjetnost bez premca!!! Ajde frajeru...reci da je, molim te! Dakle, spusti malo nos i stav...to sto si snimio par poluhitica za tu neke balkanske poluzvjezdice, ne daje ti pravo da pljujes po svima koji se ne slazu s tobom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Izgleda da su rumunji ''pogodili'' engleski akcenat,ili imaju nekog rumuna na radio 1,ili je ustvari rumun vladar iz senke,ali je činjenica da se kod nas malo ljudi ozbiljno bavi ovakvom komercijalom,koliko ja znam gramophondžija je napravio hit daleko bolji od ovoga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]()
..
Last edited by cAAc; 12-05-2011 at 06:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
MAO
|
![]()
ja vas ozbiljno opominjem da obratite pažnju na ton i nivo ove diskusije, svodeći ga na argumente muzičke prirode a ne procene i lične ocene. Naročito Surfera, koji je i prvi krenuo u taj nivo diskusije, a nije mu prvi put da se nalazi u ovakvom tipu debate. Za svađu je potrebno dvoje, i molim vas da iskulirate da ne bi administracija krenula u ozbiljnije sankcionisanje ovakvog ponašanja, bez obzira na rang i staž članova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
he he he krenulo pljuvanje !!!!
I opet ista prica " ja sviram za sebe".."to nije art"..."..rade muziku za pare"..itd itd itd.. kad bi za svakoga ko je rekao "ja necu da se prodam, hocu da se moja muzika slusa i za 10 ili 15 gona"..dobio po funti - bio bih milioner !!!! Zasto ljudi misle da ako je nesto popularno - to nije dobro?? Niko nije pomislio da kaze da je neko uspeo da pogodi zicu velikom broju slusalaca i postao popularan zbog toga!!?? I meni je bilo drago kad sam davne 1984 u autobusu u BG cuo kako neka devojka slusa nasu pesmu na walkmenu !!!! I jos mnogo mnogo puta kad je nesto sto sam uradio naislo da dobar prijem. Nekad je bilo para,nekad nije, ali bitno je da se veliki broj ljudi "konektuje" sa necim sto si uradio !! Ako to uradis vise puta - neko ce te primetiti i zvati da preneses malo te "magije" i na njihovu pesmu (putem miksa / remiksa / programiranja itd..) A posto sve to oduzima vremena i nemoze se ziveti od vazduha, logicno je da neko nesto tu i plati ??? Zar ne? Sta je u tome lose ??? A sto se tice vremena potrebnog da se napravi pesma, tipa "preset this, preset that"..NEMOZE !!! Kao neko ko je uradio vise od 150 remiksa / mikseva i produkcija koji su SVI izdati, tvrdim DA NE MOZE DA SE NAPRAVI ZA DAN ili NOC!! Ko misli drugacije - nema pojma o cemu prica...a moze i da proba. Remix moze - neko je sazvakao pesmu, napravio sve delove, snimio pevanje, izproducirao, odabrao farbe itd itd..i sad remikser treba samo da prevede to u klub fazon !! Ko zna - moze i za 6 sati da odradi (zavisi od stila) ali i tu treba 3-4 dana da se posteno odradi sve. I kao sto se cuje iz bezbroj "remix takmicenja" 99,99% tix remiksa su bez veze..sto bi rekli ovde: "doesn't do anything for the song!!" Sto se tice "roka trajanja" muzike...hehehe .ima muzike i iz 60-ih, i 70-ih i 80-ih itd..koja je bila popularna SAMO TAD, u jednom kratkom periodu. Pa nemoze svako da bude PINK FLOYD ili Clapton ili Elvis..ili sta vec?? Alo narode?? Osvestite se..nemojte da sakrivate vase neznanje iza bullshit-a !!! A sta je hit i popularno - to odredjuje samo broj ljudi koji se izjasni za neku pesmu..bilo preko kupovine / klikova na YouTubetu ili kako vec.. Popularno = veliki broj. Tacka ! I na kraju - vise faktora je tu bitno, NIJE SAMO MUZIKA....i momenat (kad je izdata ploca, koji mesec, koja nedelja)..i izgled benda / pevaca / projekta...i da li je instrumental...da li je originalna ili vezana za neki poznati sample ili pesmu (Gramofonedzie, na pr),,itd itd... Sve ima svoj rok trajanja, vreme gazi sve...
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 11-05-2011 at 11:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rumunski Justin Biber | LA-2A | Razno | 1 | 14-02-2011 12:36 AM |
opet Rumunski DJ ima hit !! | DaBear | Razno | 58 | 02-12-2010 09:24 AM |
Rumunski Dance track - razvaljuje po svetu !! | DaBear | Razno | 7 | 01-04-2010 06:25 AM |
:: Ableton Live 5 u najavi !!!!!! :: | lesha | Audio Software | 14 | 23-07-2005 07:17 AM |
Modularni kontroler u najavi | perapera | Computer Hardware | 1 | 20-04-2005 01:09 PM |