|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Prodigy je čista komercijala. Prodigy je bio underground kad je počeo i onda su prodavali 200 CD-a familiji i susjedima. Bolje radit "smeće od muzike" i vozit Maseratti, nego remek djela i vozit Fiat Punto. Quote:
Razlog za?to Nick Warren(nikad čuo za njega) ne prodaje isto ploča kao Prydz i Guetta je zato ?to nije dovoljno dobar. Da on ne?to valja i da je bolji od Guette i on bi imao marketin?ke timove, managere, suradnje sa srugim uspje?nim likovima iz show businessa. Ali nema. Očigledno nikoga ne zanima njegov rad. Tvoj je problem ?to ti to ne razumije?. Ja razumijem. To ?to radi jednostavno nije ni blizu Guetti ili Prydzu jer je dosadno kao i ta pjesma za koju si stavio link. Dosadno do bola. Taj Buenos Aires pola foruma napravi bez problema. Jedno je pu?tati tuđe pjesme u klubu i praviti se cool kao da si ba? ti tu pjesmu napravio, a drugo je napraviti ne?to svoje. Ne? ti umjetnosti pu?tati tuđe pjesme ![]() Back to topic. Da Bear, ti se razumije? u underground release, ja sam tu tanak, ali nisu to nikad bile neke naklade da bi mogle drastično pasti. Čini mi se da je veći problem da izostaje podr?ka majora koju smo nekad imali kad bi izdali maxi. Izgleda da je underground prepu?ten sam sebi. I ono najbitnije je tr?i?no poslovanje. Ponuda uvelike prema?uje potra?nju. Danas ima milijardu projekata na tr?i?tu jer every Bob and Harry and their sister rade "elektronsku glazbu" a sve to slu?a 100 000 mogućih konzumenata. Ali nakon ?to sam čuo taj Buenos Aires to me niti ne čudi. Ako je to prime example nadprosječne elektronike, onda..... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
120 Years of Electronic Music | Mika Technika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 21-05-2009 06:11 PM |
Making of... | DaBear | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 15-04-2009 08:13 AM |
PRODUCING POPULAR MUSIC - A Practical Approach | Everbeatz | Tutorijali | 3 | 26-01-2007 08:15 AM |
:: Electronic Dance music guide :: | lesha | Razno | 5 | 09-07-2005 12:56 PM |