Quote:
Originally Posted by boggy
u spajz premesti "blejanu" ... moze stojeci da se ispija pivo...
pozdrav
bogi
|
Hahaha, dobra je to ideja, jedino što sam ja sada u fazi ostavljana nikotina (jer mi je to jedini način da uštedim koji dinar za opremu, izolaciju i te zezancije) pa samim tim nemam ni tendenciju ka konzumiranju piva kojeg inače obožavam!
Ja iskreno, nemam ni monitore nit' išta ozbiljnije od opreme sada trenutno, ja sam samo hteo da se bacim u neke majstorske poslove jer bi mi to bila najjača motivacija da prekinem sa porokom na duuuži period kako bih mogao posle toga, kada kriza prođe, da uložim u sve ostalo za kućni studio... Mada se odlično držim i dalje jer nema toga što me može sprečiti da nastavim da se borim radi svojeg višeg cilja - Audio Produkcije...
Eee nego dobra je ideja za premeštanje kompa u špajz, razmisliću još o tome, sad ima vremena... Onda bolje da se skoncetrišem na tretiranje Control Room-a, samo još malo da istražim kako da počnem. Treba nabaviti sve te materijale i to, a ne znam kolko sve to košta i gde u Beogradu to nabaviti, šta znam... No, da ne gnjavim sada sa tim... Ljudi, u svakom slučaju, puno vam hvala na savetima, videću šta je u mojoj moći da učinim da promenim stvari na bolje...