Quote:
Originally Posted by Tomislav
Ja jesam... I zaključio sam da se isplati s obzirom na to što se dobije. Kao prvo, Mihajlo mora testirati komponente, zatim opet testirati i još testirati... Nakon toga ta silna obrada kučišta... I činjenica da je komp clockan i da on na njega daje garanciju i support. Što bi više mogli tražiti?
Pozdrav
|
Prva stvar koja mi "bode ochi" je to sto je procesor klokovan

Po (ne)pisanom pravilu klokovati != stabilno, barem u slucajevima gde je stabilnost jako bitna.. Zato ga i testira mesecima... sto ne znaci da ce raditi jedanko stabilno kao i isti neklokovan procesor.
Sto se buke tice, postoji i varijanta da se kuciste izbaci iz sobe kompletno koriscenjem produznih kablova

Onda oduzmes skupo hladjenje u startu (mada ako neklokujes procesor nece ti ni trebati neko skupo u svakom slucaju) U svakom slucaju cini mi se da je Mihajlo objasnio kako je obradio kuciste.. sta je koristio i to.. tako da uvek mozes sam to da uradis ako ti smeta buka toliko..
Sasvim je normalno da imas garanciju na bilo koju komponentu.. a za support ne znam na sta mislis tacno..
Sve u svemu, moje misljenje je da je ruDAW luksuz iliti za ljude koji 'nemaju vremena' da se bakcu oko ovih stvari, nego samo pare na ruke i da ne misle