|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Hteo sam da cooliram, bas sam se trudio, ali prica o padu sistema je u ovom slucaju - BS...! Aman pricamo o low-low-deep-low budget snimanju.
Operativni sistem racunara ili aplikacija za snimanje svakako, kako god da navezes sprave, moze da padne bilo kad i to je tako - pa je tako! Ponavljam da 99% interfejsa radi i stand alone , dakle i bez racunara uopste! Dakle na svirci komp samo snima, ne radi nikakav live processing i da opizdi, verovatno ne bi ni znao ako ne gledas stalno u nj. Awacs jeste u pravu ali samo u slucaju da se naleti na iole dobar mixer, sto Powermate sigurno nije, kada su preampi u pitanju! Stvarno jeste bolje sa dobrom mixetom, ali znam o cemu pricam i zato sam i rekao coveku sto sam rekao. Vecina klubova jos uvek nema neki ozbiljniji mixpult i ovo uraditi na nekom Behringeru, Yamahi MG, Powermate-u, Asterima, sta se sve ne pojavljuje ili tome slicno je snimo-ubistvo! ![]() Svaki Presonus, M-audio,esi,tascam i tome slicno ima bolji preamp od vecine djubreta po klubovima. Ponegde se da naleteti na neki A&H Zed, Mackie, Soundcraft...i to onda eventualno ima smisla za snimak... A kompjuter moze bilo gde u lancu da pukne...ili ne... Generalno je cela ideja lossy! Da ides negde a ne znas na sta ces naleteti, al ajd... I ja se upljuva,oko cega...ma kupis zoom H1 ili 2 i udri brale, cuvaj kintu...! Poz'
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 06-12-2010 at 10:35 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicko pitanje za ProTools | Domestos | Audio Software | 16 | 31-05-2009 04:51 AM |
Cubase/Nuendo - pocetnicko pitanje | Gianfranco | Audio Software | 3 | 09-05-2009 07:35 PM |
Multitrack za live playback... Koji? | zZaXx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-05-2008 01:44 AM |
Pocetnicko pitanje: snimanje i mikrofoni | octoechos | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 24-03-2008 05:35 PM |
Anegdote sa snimanja , koncerata..... | OFF | Razno | 52 | 24-03-2007 11:49 PM |