|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Po meni je to jedna velika fama i iracionalan nacin misljenja... eto nekad je to bilo vauu.. svemir... a sad kao ne valja.. Pa pogledajte na cemu je mucenik Hendrix svirao, sve je u osecaju i u prstima... ne daj boze da je imao sadasnju tehnologiju opremu gitare..brrr.. ![]() Naravno ima gomilu modela i treba se naci u toj gomili. slazem se jedino za civije.. Ali Gibson ama bas nikad nije imao neke sjajne civije.. cak i na Custom modelima mi je stim slabo drzao. Ali mislim da je to totalno nebitno, stavis bolje civije i resen problem. Ne plasite se novih Gibsona, to sve svira kao ludo. Zadnjih nekoliko godina sam se bas bavio tim gitarama, probao nekoliko deseteina i nijednom nisam naleteo na ni blizu los komad, ovde i u inostranstvu. Inace sam jako dugo svirao Fender gitare... koje su takodje veoma posebne... za njih bi rekao da imaju ukupno los kvalitet i da treba naleteti na dobar komad, sto za Gibson nikako ne vazi, svaki svira do poslednje pare... naravno u odnosu na cenu. P.S. Gibson pa ostale gitare. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebno misljenje ( Rode NT1-A ili Rode NT2-A ) | Gangster | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 37 | 30-01-2010 08:01 PM |
virtuoz na akustocnoj gitari | coolic | Promocija radova | 18 | 05-06-2008 11:24 AM |
Voodoo Popeye Svi Unutra | alavuk | Promocija radova | 9 | 12-12-2007 06:30 AM |
Ciganija na gitari | cevap | Gitarska Produkcija | 17 | 24-07-2007 04:03 PM |