|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||||||
Moderator
|
![]() Quote:
Za presecne frekvencije izazivaju nelinearnost u odzivu Naravno niko ne brani da ti pravis kako god zelis.. pitao si me ja sam ti rekao sta (mislim da) je najbolje. Jedino je L-R izmisljen SAMO za zvucnike, u nedostatku cega boljeg, Butterwoth i Bessel postoje odavno, pre zvucnika... Ne mozes to nazvati netacnim... mislim... mozes da radis sta ti se prohte... kao sto vec radis.... Jedino imaj u vidu da moras pokazati mnogo sira znanja o nekoj temi da bi mogao da kvalifikujes neciju izjavu netacnom, odnosno, da bi iko tvoju tvrdnju ozbiljno razmatrao... ovako pokazujes (samo tvoje) jako visoko misljenje o samom sebi i svojim znanjima... a sagovornik gubi zelju da se smara sa tobom. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() EDIT: Posao koji za tebe treba da se odradi nije ni lak ni jednostavan, mogu ti pomoci ako ti odradis 99% stvari i naucis dobro termine da bi me razumeo sta pricam... u suprotnom je obucavanje tebe bez ikakvog predznanja barem iz elektrotehnike ( a gde su elektronika, analogni filtri, digitalna obrada signala... i kojesta drugo), za mene rintanje, a rintanje nikome (normalnom) ne pricinjava zadovoljstvo Da. Niko ti ne brani. Ozbiljna izjava... do sada si pokazao da ces najstrasnije da postavljas svakojaka pitanja, da provociras na razne nacine da ti se na njih odgovori ali da ti razumes... itd. Neozbiljan je ako tebi licno ne zavrsava sav posao? Prvi si koji je tako nesto napisao... hvala na kvalifikaciji. Koliko vidim, ti opet ocekujes da smo duzni da ti odgovaramo na pitanja. Ponovicu jos jednom... ako ti ovde ljudi pomazu... onda radis ti a ne mi koji ti pomazemo.. Prema tome, sedi, procitaj, nauci sve sto nisi naucio do sada o zvucnicima i skretnicama, pa onda pitaj. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 22-11-2010 at 04:33 PM. |
||||||
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema: Aktivni ili pasivni magneti za gitaru? | MUzzY | Gitarska Produkcija | 17 | 22-08-2008 01:25 AM |
DI Box, Aktivni i Pasivni | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-04-2008 11:27 PM |
pasivni cooler za chipset | milanCHE | Computer Hardware | 5 | 19-01-2008 02:42 AM |
Alesis aktivni vs pasivni | gorjan | Monitoring | 6 | 24-05-2004 05:25 PM |