|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]()
Uh, cika Quake, nemoj bas tako grubo, mislim, ok u pravu si, ali objasni onda coveku, lako je packe deliti...
![]() Cika Sira (Siro,Sire, kako li vec ide u tom padezu), ako potenciometar "krcka" ne znaci da je neispravan ili da je riknuo, mozda je jednostavno zaprljan i bez obzira sto je star recimo 30 ili vise godina, kada se pravilno i lepo ocisti, moze da radi jos 30 godina, dakle ako nije stvarno riknut... Ako takav potenciometar ocistis WD-om (koji je inace odlicna stvar,ali ne za ovo) imaces mnogo vise problema, iako ce u momentu izgledati kao da je "stvar resena"...! Kasnije ce se prasina mnogo lakse skupljati i pot' ce krcati jos vise i mozda se i brze dodatno osteti itd... Treba naci dobar kontakt sprej, znam da ima milon proizvodjaca, ali samo 1-2 valjaju, odnosno sam video da ljudi/serviseri koriste... Nije jeftino... ************************************************** *** Evo nasao sam u nasoj "arhivi"...I to preko google-ta... Rumski je cudo, Sava kaze: Quote:
http://www.rumski.com/forum/archive/...p/t-21922.html
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 17-11-2010 at 10:58 PM. Reason: Nasao sam.... |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW ONE - instalacija i odrzavanje | boggy | Computer Hardware | 19 | 27-07-2010 01:07 PM |