|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
OK, Heatman hvala na komentu. Sto se tice zanra jedno vrijeme su nas drmale soci rime tako da je iz tog perioda ostalo vise stvari koje sam i ja sam nekako "prerastao" ali nema vracanja . Novije pjesmice su nesto drugacije ali o tom potom,vidjecemo sta ce ispasti, a i dosta ovih starijih stvarcica nikako ne stizem zavrsiti ni priblizno kako bih htio.
Kao sto si i sam cuo, mix najvise skripi i tu sam najtanji `bem li ga, nekako sam mixu najmanje posvecivao paznju uzimajuci u obzir da bi fino bilo akusticki istretirati prostoriju u kojoj radim ali sta je tu je.. Na kraju krajeva nekako bi idealno bilo taj dio posla prepustiti nekome ko zbilja zna pos`o, bar sam ja na taj dio uvijek gledao tako! U ovoj nekoj demo-hobi opciji sto mozes uraditi sam - uradi i to je to. Najvise problema mi prave vokali koji su nekako najzahtjevniji a moj NT1-A ustekan drito u Profire i nije najbolja opcija za to. Koliko bi neki kompresor u mom slucaju odradio poso? Nakon toga mi nekako najvise problema prave kik i bas linija. Tu se nekako najvise smorim u losoj prostoriji ...uf brate! Baci neki TIP! Cesljao sam dosta tutorijala na ove teme ali ipak teorija je jedno a praksa nesto drugo, pogotovo ako je znanje tanko i u losim uslovima mislim da je to bas onako frka... ![]() @exc083 evo moje preporuke za pocetak - RUMSKI. Ali dobro da ga protreses. MIslim da ces naci dosta toga kao odgovor na tvoj zahtjev! Dosta slicnih tema zanemarivsi muz. zanrove tako da... udri! poz www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 08-02-2010 at 11:37 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VA synth - predstavnici i karakteristike | hrkljus | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 79 | 24-09-2007 08:06 AM |
Silly Grind - muzika bez produkcije | shpira | Promocija radova | 12 | 05-07-2007 10:22 PM |
Evo nesto iz moje produkcije | Manley | Promocija radova | 12 | 21-04-2007 12:25 PM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |
Humanizovanje PC mixa i produkcije | Defragment | Tutorijali | 20 | 26-10-2006 09:51 PM |