Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-12-2009, 01:52 PM   #38
sira
Senior Member

sira's Avatar

Default Re: Kolika je cena za vas ulozen trud ??!!

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Pa nisu radiji krivi za to, to je problem marketing-nepismenih "menzdzera" koji su spremni da tako nesto uopste plate,nije bitno kako,samo da ovi istrtljaju, i kao ja se jeftino reklamiram... Nije jos doslo vreme konkurentnosti i toga da ne moze vise neki polu-pismeni Milisav da se o tome pita, ali evo kako nas cede, i kako dublje zapadamo u bedu,morace i o tome da se misli, pogotovo kad udjemo u EU i budemo ekonomski devastirani... ...sad sam ja malo odlutao, ali to je poenta. Sa druge strane pogasice se i radio stanice kad im zabrane rad (shatro "uvedu red") i oni koji ostanu,nece moci, da bi zadrzali slusanost, da vrte ceo dan 10 pesama i 3000 procitanih pita od govana reklamica i ostalog,vec ce vise da kosta, a onda ce onaj Milisav da shvati da mora da plati i tako dan za danom, pred kockastim ekranom...

E onda ce i da bude cenjen onaj koji proizvodi reklame...
Istina, nama isto grintaju da smo preskupi, ne kontaju oni da npr reklama koju mi na našem radiju napravimo mnogo kvalitetnija jer imamo profesionalna "grla" s pravilnom dikcijom, koja mogu brže i razgovjetnije pročitat reklamu koja će na kraju bit i do 5 sekundi kraća na nekih 30 sekunda, tako da na kraju ispuše mnogostruko više para na emitiranju jer upadnu u skuplju kategoriju emitiranja, ali ne možeš ti to objasnit "menađerima", koji su sretni jer su izradu dobili duplo jeftinije kod nekog "producenta" kojem cura pročita reklamu kod kuće.

Last edited by sira; 22-12-2009 at 01:54 PM.
sira is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules