|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dakle, imam problem koji vucem vec duze vreme ali sada mi vec ozbiljno ide na...
Imam mic preamp SM-Pro PR8-mk2 vezan na M-Audio Deltu 1010. I uzaaasno nizak nivo signala koji iz preampa ulazi u kartu. Da ne nabrajam sta sam sve pokusavao ali bezuspesno. Mislio sam da ce preamp biti kod mene samo u tranzitu ali mi se zbog nemanja para zalomio na duze vreme izgleda, pa ovaj problem ne mogu vise da eskiviram. Ima li neko ideja? I sto se tice karte i sto se tice preampa.. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pasivno sabiranje audio signala? | mildan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 16-10-2009 07:22 PM |
transfer digitalnog dat signala u kompjuter | zak | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 02-02-2009 10:02 PM |
pomoc potrebna oko usnimavanja signala na komp | Lag | Computer Hardware | 2 | 10-12-2008 09:02 PM |
Slab nivo signala i pored 0dB | AVaX | Audio Produkcija - Tehnike | 58 | 03-05-2008 08:46 PM |
Tool za izracunavanje zvucnog signala | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 28-12-2007 04:55 PM |