|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
dakle, imam taj problem da, kada hocu da snimim set i nakachim mikser na komp, signal, kada dodje do odredjene granice, krene jako ruzhno i neprirodno da distorzira. znachi, znam da udje u clip (tj vidim) ali je stvar u tome shto ovo pre nije radio i samo je odjednom krenuo da radi. pre kad bi ushao u clip samo bi zapis bio ruzhan po sebi, ali nije bilo ovako gadne distorzije nikada
evo primera: http://www.sendspace.com/file/690sgg e sad, naravno da necu da snimam ceo mix da ide u clip, ali jednostavno samo ne zhelim da snimam mix sat vremena i da mi ceo ode u kurac jer mi se na dva mesta desilo da je malo bilo preglasno na par sekundi a tiho ne zhelim da snimam jer se chuje zujanje (shto mi je vird jer sam probao da menjam kablove + su i komp i mixer i gramofoni nakacheni na isti shteker tako da mi nije jasno odakle to, ali ne bih se sa tim problemom sada borio)
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
reinstalirao drajvere, sve proradilo.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Eto vidiš...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko usnimavanja bubnja!!!!! | binzulja | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 18-02-2009 11:25 AM |
Potrebna pomoc oko git. efekata | kVu | Gitarska Produkcija | 9 | 23-01-2007 06:15 PM |