|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
tek pocinjem ozbiljno...a ovako, neke 2 god na 620 Alesis monitorima mada to mi je vise bilo vezbanje. Sad se navikavam na akusticki sredjen prosto i bolje monitore i trudim se da se sto bolje upoznam sa main monitorima na kojima cu raditi mikseve itd. Cilj mi je da kroz 3 god steknem neko opasno znanje i pre svega praksu naravno jer na kraju krajeva sve to radi uho.
Ali, da ostanem na temi...ja mogu da miksujem i po 10 sati odjednom ali nikako jednu te istu pesmu..zapocnem jednu pesmu, pa promenim...mozda se u toku dana vratim na jednu od stvari koje sam miksovao mada ne gotivim tako. I da, obavezno se naspavam pre nego sto pustim stvar koju sam mixovao. Kod rep stvari uzimam sebi oko 4 do 5h mada kad smo radili na mom prvom albumu, radili smo i po 8 sati na jednoj pesmi, jebiga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-=Koliko visoko cujete?=- | ProkDu | Razno | 37 | 31-10-2006 12:24 AM |
Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 24-05-2006 11:31 PM |