|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Samo vas slusam i "citam" kako je glupa izjava tipa "sada koristim narodnu verziju jer ne zaradjujem, a kad zaradim, kupicu legalan" e sada prebaci to na taksistu: "Sada vozim ukraden auto, jer ne zaradjujem, cim zaradim oticicu do osobe kojoj sam ga maznuo, pa cu da platim za isti...MISLITE LI DA IMA NEKE SUSTINSKE RAZLIKE U OVE DVE IZJAVE?
Ovde se ponekada nadju fantasticni primeri licemerja i demagogije - to je evidentno Ako se nema para za soft, koji uglavnom kosta negde oko 500 evrica, otkuda onda pare za "Butik" preampove, i ezoterije tipa Manley, Shadow Hills, Crane Song, Neve,API, Weiss, ISA 110 ITD ITD, a ono sve puka sirotinja koja kao "ne zaradjuje" sve umrese od gladi - vidim, a grad vrvi od Neumanna, skupih Roda, SSL X-deskova. alpha i UA stripova i slicno, tipicna roba za sirotinju. Priznajem doduse, i sam imam poneki "narodni" sempl, ali samo sempl, a nikako softver, jer me savest ne grize zbog toga sto je neki "Biznismen" izmaltretirao kamerni gudacki ansambl da svira ton po ton, a on zaradjuje od toga, a troskovi mu minimalni, citaj NIKAKVI, ali softver (DAW, Plug/in, VST i AU instrumenti), to su bile noci i dani mozganja, kombinovanja, smisljanja, planiranja, pa valjda i ti ljudi treba da plate infostan, telefone, struju, a i da povremeno nesto pojedu?
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 20-10-2009 at 03:08 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Steinberg V-Stack | alen | Audio Software | 13 | 11-03-2009 06:07 AM |