|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Sve sto se reklo stoji, sa "ovog" ili "onog" stanovishtva...
Realno TREBA da napravish tu sabirnicu, iz razloga sopstvenog "napredovanja"... Novac i vreme su 2 najpotrosnije stvari u nasem postojanju, i nikad ih dosta. Ovde se ne pricha o nekim basnoslovnim sumama novca, vec o kolichini koju, verujem, svi mi ostavimo u kafani na godisnjem nivou (znam, znam, ne moze se bez kafane ![]() ![]() ![]() Jednu stvar mogu reci za kraj, da je Bozo Electronics razmisljao na "pesimistichki" nachin, nikad ne bi konstruisao ta preterano dobra pojachala za normalnu lovu (a da su delovi unutra kao ondak, nekada davno doknijepostojalaovamashinerijazauzimanjenovaca odposhtenihljudi)... Kao i monitor sistem koji je takodje sjajan (lichno ga chuo)itd... Imas potpunu podrsku od mene (samo ne trazi kesh ![]() ![]() ![]() A da ne spminjemo chitavu vojsku Do it your self manijaka po svetu koji prave chuda, bukvalno... Otrgnimo se malo od svakodnevne bolesno monetarne politike zivljenja... Last edited by silicon science; 02-10-2009 at 04:12 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Kako Napraviti Rack Ormar | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 09-06-2007 01:16 PM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |