|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | |||
Moderator
|
![]()
pa nisam hteo da serem a da nisam chuo ceo album (nego samo par pesama)...
Quote:
Quote:
isto tako imash amy winehouse (mark ronson), d'angelo-a (bob power), pa chak i jebenog jason mraz-a (toni masserati), od "popa" jedino mogu da svarim timbalanda kako radi, i to ne uvek.. jer vecinom samo odradi neshto vec vidjeno potpishe se i to je to.. al kad istripuje prichu privuche mi paznju.. sad, meni zvuchna imena ne znache nishta, iskreno... pa evo i sam phil spector ume da napravi sranje ![]() ja se bojim da vecina ne bi prepoznala takav pop i da im se ne bi ni svideo da nije u pitanju BEP.. kao shto npr the game (jebali me reperi) ima odlichna dva albuma odradjena bez dre-a... i skoro svaka pesma sa tog albuma zvuchi bolje od svega shto je izashlo iz dreovog studija u poslednje vreme (ukljuchujuci i novog eminema) Quote:
![]() sad ja iskreno ne chujem neke razlike (slushao sam na tehniksovim slushkama i zvuchnicima od 10 e) ali eto.. ja jednostavno ne mogu da klimam glavom uz "lookin at my uhhhhh", "pokerface" i "that's not my name".. uz progresije kao u svakoj drugoj pesmi.. o tome ti ja pricham, meni to nije to.. kao da slusham jednu te istu pesmu iznova i iznova.. fergie, rihana.. isto je to meni sve.. |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi BLACK EYE PEAS - Boom Boom Pow | DaBear | Razno | 57 | 21-06-2009 08:51 AM |
Black Lion Audio | Goran | Computer Hardware | 2 | 16-11-2006 01:55 AM |
monitori: Emes Black serija | dr.Ru | Monitoring | 4 | 27-11-2004 05:46 PM |