Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...

Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-08-2009, 12:52 PM   #25
loverboydex
Member

loverboydex's Avatar

Default Re: Trebam suradnika - midi mockup u sibeilus score

Quote:
Originally Posted by zmaj View Post
@ ono u vezi zena je bila samo sala, nisam nikakav sado-mazo-sovinista i hvala na ti na iscrpnom odgovoru

Ono sto mene konkretno zanima je orkestriranje gudaca za pop/rock muziku, pomocu semplova... e sad, i ja cujem kvintakorde koje cujes i ti, i ne zelim ih i u svojim aranzmanima, ali sam ujedno svestan svog neznanja na tom polju i zelim da saznam nesto vise u vezi toga... zato sam i zamolio g. Markovica da podeli sa nama (znam da ima jos ovakvih kao ja) svoje iskustvo jer sam siguran da covek ovu materiju poznaje fantasticno, sto je i pokazao jedno milion puta... Nije mi namera da bacim senku na Vivaldija, vec me kao sto sam rekao, zanima orkestracija gudaca za pop/rock aranzmane...i to od same teorije orkestracije pa sve do nekih saveta iz iskustva o tome koji je sempl najsvirljiviji, najverniji, itd.

http://www.dolmetsch.com/musictheory26.htm
loverboydex is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules