Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...

Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-08-2009, 09:01 PM   #21
slowstar
Pro Member

Default Re: Trebam suradnika - midi mockup u sibeilus score

Moram da se malo i ja nadovezem na ovaj Anitin mail u kome me malo preterano hvali.
Anita je SJAJNA kompozitorka ili kompozitorica, ne znam kako se pravilno kaze, ali znate na koga mislim!
Zao mi je sto niste culi ovu, kao i druge njene radove, a to mozete ako odete na jedan od njenih sajtova.
Nije moja uloga u ovom slucaju bila nista narocito, Anita je zaista SJAJNO napravila muziku, i samo je od mene potrazila par saveta kao iskusnijeg (citaj - mnogo starijeg)
u vezi zapisivanja partiture, koja je kod mene stigla vec jako dobro smisljena i orkestrirana, radi se zaista samo o nekim sitnicama, koje ce olaksati muzicarima da "shvate" sto bolje autorove zamisli. Kada se o MIDI programingu radi, Anita je tu veoma iskusna, i pored toga sto je jako mlada, jer je prisla tom problemu studiozno, strpljivo, i sa jako mnogo energije i entuzijazma, i tu joj odajem veeliko priznanje, a vama priznajem da sam veliki fan njene muzike, pune emocija, dubine, skrivene energije i veoma sofisticiranog "zenstvenog" izraza.
Eto....

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules