|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Vrbaneca ne bih preporucio ni u snu,, jer mi se cini da je mom gradu prodao klavir steinway koji je sve samo ne to, zavrsili su na sudu i mislim da se jos vodi parnica, uglavnom ljudi iz Steinway su dosli i vestacili i rekli da treba uloziti oko 70.000 eura da se dovede u pristojno stanje. Iz svega zakljucujem da je tu posredi veliki biznis i naravno puno prevara. Sto se mene tice predlazem ti da obavezno uzmes najmanje dva misljenja majstora koji se time bave, pa ces onda moci proceniti sta ti valja ciniti. Da ne bih reklamirao jednog poslacu ti na private broj pa ga zovi.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland Space Echo - Servis / Reparacija ! | aif | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 31-07-2009 01:24 PM |
Produkcija violoncela i klavira | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 46 | 24-01-2009 08:25 PM |
Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire? | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 59 | 03-11-2007 01:51 AM |
Snimanje vokala uz klavir (ali bez klavira) | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 10-08-2007 07:02 AM |