Quote:
Originally Posted by brle
Super, jel orkestar OKUD-a sa Buzletom? koncert ili studijsko snimanje?
Sasa
|
Je, taj orkestar. Snimanje je terensko, u jednoj dvorani, ali sa studijskom opremom, bez publike. Trebaju odsvirati jednu pjesmu od Sergia Endriga.
Quote:
Originally Posted by akordeonista
Nedavno mi je covek nudio bas nove C-414B XLII i C-414B XLS (dakle, trenutno aktuelni modeli) za 450 ili 460 eura, ne secam se vise. Znam samo da se mogu naci po tim cenama kod nas u Srbiji.
1. Koja su verzija tvoji mikrofoni (C414)?
2. Nisi mi rekao da li ih koristis za harmoniku i kako ti se cine za tu namenu?
3. Da li si imao prilike da probas ili cujes ove nove C414 - XLII i XLS? Koja je razlika medju njima? Da li ti se uopste svidjaju?
|
1.Ne znam vise stvarno ne pratim te njihove oznake kao na japanskim autima. Znam da je bio prvo C12A, pa 414. Znam da imam ovaj relativno nov model sa led lampicama i da nije ona varijanta sa linearnom karakteristikom.
2.Da, cesto ih koristim na harmonici. Vrlo dobri mikrofoni na tom instrumentu, ponekad i izvaredni. Inace se smatraju klasicnim mikrofonom bas za harmoniku.
3. Te koje imam su valjda ti novi. Ova druga, linearna sorta, cuo sam ih i isto su dobri samo ovisi za koju namjenu. Meni je trebao dobar par mikrofona za klavir sa sto manje farbanja i to mi je bila ideja vodilja kada sam ih kupio.