|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||||
Psiho
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
S tog aspekta tvoja sugestija da izostanak konkretnog zaključka ujedno uklanja i svaku potrebu za diskusijom zapravo nema nikakvog temelja. Netko voli imati konkretan zaključak po kojem postupa, a netko voli o svemu diskutirati i mjenjati poziciju kad god naiđu nova razmi?ljanja i informacije u nekoj diskusiji. Quote:
Razlog moje neljubaznosti je upravo tvoja spremnost da na osnovu čiste predrasude proglasi? čitavu diskusiju nepotrebnom pri čemu prilično neljubazno i prepotentno zauzima? poziciju osobe koja je sposobna i kompetentna predvidjeti ishod rasprave, te donjeti odluku o tome ima li smisla da se "tuđa diskusija" nastavlja ili ne. Sve da si i u pravu (a nisi) to te ne stavlja u poziciju da prosuđuje? koje diskusije imaju ili nemaju smisla, jer nitko se nie rodio "ispravan" pa je tako svako "ispravno mi?ljenje" rezultat razmi?ljanja i diskusije tokom koje smo neizbje?no morali "ne biti u pravu", te upravo kroz informiranje i diskusije postupno korigirati "krivo mi?ljenje" u "malo manje krivo mi?ljenje". Eto.. utoliko diskusija drugima ima smisla čak i onda kad ti zna? "krajnju istinu", a ja iskreno ne vjerujem da se ovdje itko od nas mo?e pohvaliti time, pa tako ni ti. Da si umjesto osude postavila pitanje o svrhovitosti rasprave... ja bih ti sve ovo rado objasnio i bez arogancije. Neljubaznost mog odgovora je čista refleksija tvog pona?anja. Ja nastoim biti ljubazan i ugodan kad god je to moguće, a iznad svega nastoim po?tovati sugovornike zbog kojih i dolazim ovdje na prvom mjestu. Omakne se i meni... ali ovdje uvijek netko primjeti kad se nekome "omakne" pa sam tako eto i ja tebe primjetio ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |