Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-12-2008, 03:05 PM   #11
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Buducnost muzike

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Nadovezala sam se na prethodne komentare o vrednostima muzike,pominjali ste nekoliko imena i komentarisali im muziku,tako da nije bas da sam promasila temu. Btw Iva je jos uvek zensko ime (koliko ja znam) ali hvala sto si mi dodao testise,sad se vise osecam kao deo foruma.
Duboko se ispričavam ?to sam oma?io rod tvog nadimka, ali te uvjeravam da bi moj odgovor bio jednak neovisno o biolo?kom spolu organizma čije mi?ljenje sam komentirao

Quote:
U svakom slucaju,ne znam zasto takav frustriran odgovor
Zar ti ja djelujem kao netko sa frustracijama? Naprotiv, "uzaludnost raspravljanja" koju spominje? JE tvoja frustracija proiza?la iz tvog dosada?njeg iskustva u sličnim raspravama. To ne znači da drugi nemaju drugačija iskustva, niti da će se i kod drugih ljudi nu?no pojaviti slične frustracije zbog konkretno ove rasprave.

Quote:
nisam htela da vredjam temu (a koja tema bese uopste?zapoceto ih je barem pet na ovom threadu) niti da bilo cije misljenje omalovalazavam,vec htedoh reci da je ovo nesto gde se ne moze doci do konkretnog zakljucka...i da je tema o kojoj se moze pisati na milion strana.
Zar produkt svake diskusije mora biti konkretan zaključak u vidu generalizacije? Ne slu?i li forum prvenstveno da čujemo ?to drugi misle, i na neki način tematski grupiramo RAZLIČITA mi?ljenja. Konkretne definicije i odgovori se zapisuju u enciklopedije... rasprava nije enciklopedija.

S tog aspekta tvoja sugestija da izostanak konkretnog zaključka ujedno uklanja i svaku potrebu za diskusijom zapravo nema nikakvog temelja. Netko voli imati konkretan zaključak po kojem postupa, a netko voli o svemu diskutirati i mjenjati poziciju kad god naiđu nova razmi?ljanja i informacije u nekoj diskusiji.

Quote:
A sto se tice toga da je ovo ''tudja diskusija'',podsecam te da je ovo javni forum,ako se zelis ograditi od drugih ucesnika mozes raspravu zapoceti i na drugi nacin (privatne poruke,telefon,msn),nema potrebe da mi neljubazno govoris da me se nesto ne tice.

Bzvz...
Naravno da je diskusija javna, ali javna diskusija u kojoj ne sudjeluje? JEST "tuđa diskusija", pri čemu riječ "tuđa" ne implicira vlasni?tvo nad diskusijom, već samo govori da oni kojima je do diskusije imaju pravo javno diskustirati i o onim temama za koje ti ne vidi? mogućnost da poluče konkretan zaključak.

Razlog moje neljubaznosti je upravo tvoja spremnost da na osnovu čiste predrasude proglasi? čitavu diskusiju nepotrebnom pri čemu prilično neljubazno i prepotentno zauzima? poziciju osobe koja je sposobna i kompetentna predvidjeti ishod rasprave, te donjeti odluku o tome ima li smisla da se "tuđa diskusija" nastavlja ili ne.

Sve da si i u pravu (a nisi) to te ne stavlja u poziciju da prosuđuje? koje diskusije imaju ili nemaju smisla, jer nitko se nie rodio "ispravan" pa je tako svako "ispravno mi?ljenje" rezultat razmi?ljanja i diskusije tokom koje smo neizbje?no morali "ne biti u pravu", te upravo kroz informiranje i diskusije postupno korigirati "krivo mi?ljenje" u "malo manje krivo mi?ljenje".

Eto.. utoliko diskusija drugima ima smisla čak i onda kad ti zna? "krajnju istinu", a ja iskreno ne vjerujem da se ovdje itko od nas mo?e pohvaliti time, pa tako ni ti. Da si umjesto osude postavila pitanje o svrhovitosti rasprave... ja bih ti sve ovo rado objasnio i bez arogancije. Neljubaznost mog odgovora je čista refleksija tvog pona?anja. Ja nastoim biti ljubazan i ugodan kad god je to moguće, a iznad svega nastoim po?tovati sugovornike zbog kojih i dolazim ovdje na prvom mjestu. Omakne se i meni... ali ovdje uvijek netko primjeti kad se nekome "omakne" pa sam tako eto i ja tebe primjetio

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules