|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
@Shiva
Ali ako ta lemurija ima 12000 godina, neka je barem 2000 godina bila izvan povrsine mora, mozda i manje jer je to bio kraj ledenog doba kad se je razina mora brze podizala, zatim koju tisucu "do pola", znaci valovi su je nemilice zapljuskivali (pogledaj u Rijeci neki stari kameni mulic ili gat star oko 100 godina da vidis na sta slici), a i danas kako vidim na filmu nije na dubini vecoj od 20-tak metara i ima poprilicno suncevog svjetla. Znaci, ima sve uvjete za biljni i zivotinjski svijet. Mozda grijesim, ali evo ti link o koraljima i bujnoj vegetaciji na potonulim brodovima (ravne plohe) koji su na mnogo vecim dubinama. http://kpa.hr/olupine/ Btw, pouzdano znam da je i krcki most (svaki dan putujem na posao preko njega) koji je od glatkog betona, (ciji temelji pocinju vec na dubini od 20-tak metara), vec poprilicno perforiran (povrsinski) od raznih skoljki i prstaca, a nema niti 33 godine! No, to je samo moje osobno stajaliste i nadam se da ce znanost uskoro dati barem djelomicne odgovore na ovu misteriju, jer je ocigledno da se iz dana u dan nanovo pise i nadopunjuje velika knjiga iz arheologije. Nisam skeptik, citao sam Denikena i gutao price o Inkama i svemirskim uzletistima u Boliviji... Ovo je samo neki moj logicni zakljucak na prvo vidjenje. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
(Arheologija Analogije) BENGE - Twenty Systems | yoloko | Razno | 0 | 28-11-2008 06:56 PM |