|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#25 |
|
Pro Member
|
Evo nekih slicica od spravice koju sam napravio... u pitanju je Switchbox i ima jedan ulaz (TRS) a tri izlaza (TRS, XLR i cincevi), izlaz se bira preko selektora na prednjoj strani. Vrlo prosta a meni izuzetno prakticna sprava jer vrlo brzo mogu da biram koji ce zvucnici da mi sviraju...
Kutiju sam kupio gotovu i izbusio je sam ( ... bar niko nema istu spravu Dakle evo ga doticni DIY Switchbox ... crevca... bogata unutrasnjost... zalemljeno od strane moje malenkosti (prosto se ponosim sobom ...)... Zadnja strana... kao sto rekoh sve je Neutrik... ... i najzad... DIY Switchbox (kao sto lepo i na njemu pise), postavljen na svoje mesto... Ajd' pa Pozz
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|