|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
@tribal kg
Nemam ?emu, stvar je vrlo prosta, verujem da će tvoj stari znati sve da pove?e ukoliko se odluči? da napravi? spravicu. Dakle ima? samo jedan preklopnik sa 4 pina (valjda se to tako zove) i 3 pozicije, 1 ulazni i 3 izlazna konektora (mo?e? napraviti i da ti svi budu XLR ili bilo koja druga kombinacija ako ti to treba). Sve ?to treba da zna? je kako se sa balansirane veze prelazi na ne balansiranu, ako bude? radio XLR>RCA i da pa?ljivo povezuje? ?ice. ja sam sve povezivao sa minijaturnim oklopljenim kablovima, nisam siguran da li je to neophodno, to će ti mo?da bolje reći neko drugi i skratiti ti "muke" na pola ![]() Najveći problem mi je bio bu?enje rupa za XLR na kutijici, jer ne postoji tako velika burgija, pa sam morao da bu?im desetine malih koje formiraju krug, a zatim sam turpijao dobijenu rupu. FrankoPanko, Boggy, verujem da postoji elegantniji način, kako vi ovo re?avate? FrankoPanko svaka čast za 1178!! Kralju ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Balansirani line level prekidac | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-02-2009 11:26 PM |
Činč na balansirani kabel? | lazyman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-09-2008 08:03 PM |
rucno pravljen balansirani kabl | dr.Ru | Computer Hardware | 5 | 20-11-2004 01:03 PM |