|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
moderator
|
![]()
@ Retroman -
naravno da nisam mislila na izgubljene slucajeve koji misle da su 'kanal a Bog peva iz njih' pa ne treba nista da rade...pricala sam ovo jer znam par ljudi koji zaista dobro pevaju i poseduju znanje o pevanju, a jednostavno ne uspeju to da pokazu uvek kad treba,iz nekog razloga... pevaci jako cesto imaju problema i poteskoce,treba im izaci u susret i pokloniti malcice strpljenja..ukoliko su vredni toga naravno...a vidim da se vecina slaze sa mnom..jer rezultat moze biti drasticno bolji u snimanju...jer jbg,pevaci su ziva bica,ne mogu uvek da predvide kako ce im se glas ponasati..malo tolerancije s obe strane nije na odmet..kad bismo se svi odmah tako odje*avali bez kompromisa niko ni sa kim ne bi radio... @allegrosteva..da,vidis to je jedna zanimljiva stvar...mnogi pevaci koji su navikli da samo pevaju uzivo imaju taj problem...cula sam za milion slucajeva.. koliko sam primetila do sad,uglavnom je stvar u losoj dikciji...jer se ne primecuje toliko uzivo..a na snimku kad je vokal 'in your face' cujes detalje i zgrozis se... a i obrnuto-ovi sto stalno pevaju u studiu (vecina ih ima zatvoreniji vokal,uglavnom zbog bolje dikcije i privlacnije boje glasa) kad dodje nastup - katastrofa,fals do falsa! problem u tom liku verovatno lezi u tome sto nije navikao da slusa sebe kad se snima..kao i ta devojka o kojoj je sale pricao u ovom postu..pevala je sa mnom u reziji pre toga i stvarno ok zvucala,a kad smo krenuli to da snimamo -uzas!! reci mu da se snima svaki dan ko pomahnitao...to je jedino resenje koje mi pada na pamet..mada trebace mu vremena u sv sl poz
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Na kom sample rate-u radite? | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 63 | 29-12-2007 03:26 PM |
PREDLOG - SYNTH ZONE | Moritz | Predlozi i sugestije | 5 | 06-06-2005 10:54 PM |
Kako Vi to radite? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 11-02-2005 08:54 PM |