|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() realno, odesh na bilo koji splav, i tamo vidish pomahnitale pijane budale.. samo su budzovani na koksu.. e sad, odesh u plastik ili neko slichno "underground" mesto.. skc, ili bilo koje mesto gde izlazi omladina, i shta se deshava? poshto kapiram da si matoriji, odi ![]() dalje, proshao sam svuda.. video i radio sve i svashta.. pronashao se u ovome.. i tu sam proshao kroz josh vishe redova ljudi.. i istina je da ne mozesh uperiti prsta u gradu u dzankija..ali to ne moze da ospori chinjenicu da droge (uopshte) ima previshe u muzici.. tako da ono shto si ti rekao "da se drogiraju itd" ne pije vodu.. i ne, znam kolko godina imam i sve, i naravno da se necu uvrediti.. prizeman sam, ali upoznao sam toliko ljudi koji jednostavno, niti su ovisni, niti imaju neke probleme u zivotu.. a opet se gudriraju... i to iskljuchivo u drushtvu.. aj sad ti meni objasni zashto? eto, ja mogu priznati da sam umeo i sam da meditiriam uz zvuke marlija i dim blokova.. imao sam previshe sranja u glavi i previshe pritiska sa svih strana.. i eto, to bi bilo moje opravdanje, iako i nije neko.. realno.. sad, ja znam zashto to radim.. a zashto to rade gore navedeni tipovi ljudi? par primera: sa gruom i ekipom sa kojom sam shljakao sam proshao dosta promocija, zurki i sranja.. uvek su tu bile ribe koje su poshmrkale po liniju i 'vatale se medljusobno i sa bilo kim ko je bio zainteresovan.. ne, ribe nisu tipichne raspale narkomanke. devojke izgledaju kao one za kojima se pola grada osvrce.. osim mene i ljudi koji su malo imali iskustva sa takvim cheljadima.. ![]() e sad, pored njih je bila i menadzerka jednog nasheg dobrostojeceg pop muzichara (necu ga imenovati nikako) i ona je poshmrkala i hvatala se sa devojkama, iako je posle tvrdila kako nije lezbacha.. bio sam na nekoliko takvih sharada, i batalio sve to. jednostavno, meni je dovoljan jedan SKC, dom, KST i naduvani klinci i to je to. poz btw, izgubio sam liniju na sred posta, jbg.. malo sam pospan.. nisam skoro ovako rano ustao.. edit: nisam skoro upoznao kasirke, i apotekare koji se rade.. iskreno.. pred profesorima sam duvao na faxu, ali poshto "to nije droga", ochigledno nisam dovoljno upoznao... eto skoro sam saznao da su i neki profani iz srednje divanili.. i shta sad? poenta svega je, da ne mozesh reci "bolje da se bave muzikom nego da se gudriraju", to ce raditi shta god radili.. o tome ti pricham.. mir ![]() Last edited by HeatMan; 04-06-2008 at 11:52 AM. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |