|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Imam jo? jedno pitanje malo je of topic. Ispricavam se moderatoru sta sam vec na jednom tredu postavio pitanje ali mi je masu bitno.Nigdi nisam nasa odgovor a ne mogu radit bez toga. Pitanje je ?to se tiće rewire Reason 4-Cubase sx3.Problem mi je kako equlizer staviti da mi radi na oba mono kanala iz reasona. Nasa sam neke odgovore ali mi se javlja drugi problem.Npr. kada znaci dva mono kanala posaljem u stereo grupu a to napravim tako da na mono kanalu idemu send i staim tu grupu i uno crtu dignem do 0 i ukljucim na onaj gumb "on".Mono kanale stavim ljevo i desno dobijem stereo zvuk.Ali problem je u tome sta se i zvuk pojaca kada sendam i podignem onu jacinu do 0 i onda mi se puno jace cuje i kada eq-uom skidam frekvencije onda ne skida sve.Ubiti eq djeluje samo na taj pojačani dio (i svi ostali pluginovi) .I kada npr. na stereo grupi smanjim volume na nulu meni se i dalje cuje samo se smanji to ?to mi se prethodno dodalo sendanjem.Ne znam da li sam jasan
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako "ispeglati" (normalizovati) nivo zvuka u razlicitim wav-ovima pre snimanja na CD | jox | Tutorijali | 2 | 11-08-2009 10:52 PM |
Nema zvuka.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 06-04-2009 07:28 PM |
kvalitet zvuka | liman021 | Razno | 60 | 24-04-2007 05:02 PM |
Jačina zvuka | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 34 | 04-10-2006 02:57 AM |
Kako do ovakvog psy zvuka? | alen | Audio Produkcija - Tehnike | 15 | 15-08-2005 10:17 AM |