|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
eto naprimer, meni je kad sam prvi put u zivotu krocio nogom u ozbiljan studio, Blek (zna ga Max), rezident tog studija, na par ovakvih pitanja odgovorio sa "jedino pravilo je da nema pravila". Mislim da je globalno gledano, za ceo moj proces ucenja potonji samostalni, ova misao bila presudna. I evo upravo sam je podelio sa forumom.. ili sto je neko bitan (daBear ce znati ko) rekao - ja ne znam zapravo sta radim, samo vrtim dugmice dok ne zazvuci dobro..
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
?eme povezivanja magneta, potenciometara i svičeva | ProkDu | Gitarska Produkcija | 0 | 30-04-2009 10:12 AM |
Potrebna pomoć oko povezivanja | Marko_Charvel | Computer Hardware | 6 | 20-12-2007 09:51 PM |
Normalizovanje, redosled | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 47 | 13-10-2005 04:20 AM |
Redosled efekata na kanalu | acaradio | Audio Produkcija - Tehnike | 38 | 07-06-2005 01:11 PM |