|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#28 | |
|
MCI Master
|
Quote:
meni je ovo STRASNA IZJAVA!!!!! pa DaBear kod samplera je najbitnija kvaliteta sounda...ako to ne cujes onda @ Slowstar pa i tu nazalost moram reci da sto se tice mogucnosti Z8 moze skoro sve ( imao sam ga probao i prodao) napomenuo sam moze skoro sve !!!!! nemoze samo distignuti kvalitetu SOUNDa drugih SAMPLERA!!!!! jedaina DVA samplera na ovoj planeti koja osobno nisam imao SU SYNCLAVIEROV SAMPLING i FAIRLIGHT ![]() nadam se da cu i to uskoro rijesit i slobodno si dopustam da kazem da neki sampleri imaju ili nemaju sound i koje su razlike NAIME!!!!! ja se snalazim na svim sampling platformama pa i na TX16W i mogu reci da su sampleri posle S 3000XL strasno losi!!!! u odnosu na ove starije!!!!!! po soundu NARAVNO ..a sve sto oni mogu lako se napravi i na PLUGINOVIMA pa ako vam je "sve isti k" u kvaliteti zvuka onda vama pugovi eto!!!! ovim postom ne napadam nicije znanje sposobnost ili posao ...ali reci da svi sampleri zvuce istio i isti su K....za jednu osobu koja se bavi zvukom i glazbom profesionalno je STRASNO , makar pricam o osobi koju jako respektiram i cijenim njen rad!! to je kao da neko kaze da Ceca pjeva kao Brena , a Brena kao Severina, a Severina kao MInea...doduse meni je to sve isti k. ..i eto jedna moja glupost za kraj |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|