|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
igrom slucaja, sestra mi je postala vlasnica jednog dosta starog klavira.radi se o produzenoj polukoncertnoj verziji klavira Alois Parttart,za koji se zna da je poslednji put generalno repariran februara 1929.g kod Antona Lendhardt-a u tadasnjem Beckereku(negde u danasnjoj Vojvodini),a takodje se zna i to da na plemenitoj starini nije svirano dobrih zadnjih dvadestak leta.ja sam ga juce video,ima dosta posla pocev od samih dirki(slonovaca),pa preko nekih eksterijernih detalja i ,naravno- mehanike.neophodna mu je druga "generalka".ona bi ga vratila u prvobitno stanje i potreban joj je posten klavir-majstor na teritoriji Srbije(a ne trgovac ni preprodavac starina,jer,Bogu hvala i na moju radost,ona ni u ludilu ne namerava da ga proda)
dakle,ukoliko neko zna,bio bih mu zahvalan na informaciji pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland Space Echo - Servis / Reparacija ! | aif | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 31-07-2009 01:24 PM |
Produkcija violoncela i klavira | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 46 | 24-01-2009 08:25 PM |
Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire? | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 59 | 03-11-2007 01:51 AM |
Snimanje vokala uz klavir (ali bez klavira) | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 10-08-2007 07:02 AM |