|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Uglavnom... ja sam na kraju samo zbrojio infromacije koje sam čuo. A) ekipa se žali na cpu, jednom radi, jednom ne radi B) rogina imao p-600 koji isto nije radio iz prve 1 - možda mi je roginator i rekao za hladan lem ali ja ga nisam pažljivo slušao taj trenutak, 2 - ili sam zaboravio u međuvremenu, 3 - ili mi možda nije stigao reći za hladan lem, pošto smo nastavili pričati o Polysix + Phaser. Jer da sam znao da je hladan lem u pitanju, sigurno to nebih smatrao kao neku ozbiljniju prijetnju ili BUG u uređaju. --->> Ako je moj zajeb (tačke 1. i 2.) baniram samog sebe sa foruma na mesec dana. Vidimo se 23.11. Sve sređeno. Onaj "kvar" nije bio kvar. Jednostavno sklopka za gate polarity je bila u među položaju. Trebalo ju je pomaknut u jedan položaj i potom nazad i od onda synth radi. No, tada sam ustanovio da mi Decay na VCA envelopi ne radi. Dobro, to je dečja igra za popravit: CMOS chip je 1kn. I barem sam ugradio postolje, pa se sada može mjenjat. Usput, još sam dodao par postolja na cjelu VCA ploču da mogu mjenjati operacijska pojačaja i usput provjerio stara i nova. Fakat ima razlika. Mala, ali ima je. Ona stara imaju malo veči PUNCH, ali im je ovojnica amplitude nepravilnija. Ova nova rade bez greške, imaju nešto bolji frekvencijski response (idu više), ali nemaju taj impulsni punch na početku. Ja ostavio stara.... ![]() ![]() Možda prije JP-8 ide prvo JP-6. Naravno nakon SH-101 koji je seledeći na popisu. Cena: toliko jeftino da ne smijem reći, dobio bih batina.... Last edited by Don Solaris; 23-10-2007 at 12:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sletio prophet .. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 29-11-2007 09:04 PM |
Arturia Prophet-V | veseli koljac | Audio Software | 6 | 20-01-2006 01:41 PM |
Prophet stize.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 05-06-2005 11:03 PM |