|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Don , ne ljuti se ali slazem se s Roginom, utoliko da tako precizne informacije i kvalifikacije bolje da dajes o sintevima koje si koristio iz prve ruke. znas i sam da su ovi strani forumi puni ekipe koja samo prepisuje postove i tudja misljenja, a to nema nikakvu objektivnu vrijednost. i samo se sire urbane legende. zato sam i otisao sa harmony centrala, izmedju ostalog. dosadilo mi citat stalno isti BS.
radije nam pricaj o monopolyiju kako napreduje ? ![]() i sto je s dovozom iz Japana (JP8 itd) ? ako ga ubodes prije Rogine znas da ce poluditi hahaha ![]() (kuliraj Rogina znas da moram malo da potpirujem vatricu.. nista od akcije na forumu ![]() @Nedime: nisam ja vise na west coast-u. zivio sam tamo povremeno 80tih i studirao 90tih. al brat mi zivi u San Jose, Bay Area. Greg Montalbano je serviser za Sequential i Oberheim, i zivi blizu. Kad kupim sint u US, saljem tamo na servis, a onda mi ga brat donese avionom u Hrvatsku ![]() Inace tip koj prodaje CS-80 (Uro) je moj poznanik, bili smo jednom pregovarali za Chromu. Postao je oglas i na Analog Heaven mailing listu. Zahvalio sam mu se i reko , ako zaista proda ovo za 11K, ucinio me bogatim preko noci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sletio prophet .. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 29-11-2007 09:04 PM |
Arturia Prophet-V | veseli koljac | Audio Software | 6 | 20-01-2006 01:41 PM |
Prophet stize.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 05-06-2005 11:03 PM |