Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-09-2007, 04:00 AM   #40
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: pitam se pitam dal na sae da skitam

Quote:
Originally Posted by nunuk_t2L View Post
hmm...
s obzirom da moram radit posao koji mi oduzima vecinu vremena i unistava me psihicki tako da kad dodjem doma skrsen, izmoren i iscrpljen, ne mogu se koncentrirat u potpunosti na muziku, ucenje o kompresorima, ekvilajzerima, signalflowu i slicnim stvarima, odlucio sam stedit za sae iz par razloga:
tamo cu dobit potrebno znanje
tamo cu to potrebno znanje dobit kroz godinu dana a ne 4,5 koliko bi mi trebalo da to sve savladam ovim tempom zivota a nemam sad vremena na bacanje i ne zelim pokretat svoj studio u 86. godini zivota
tamo cu se napokon tih godinu dana moci posvetiti muzici i samo muzici
a nakon faksa cu ionako pocet snimat demo bendove i radit demo snimke za pocetak, a kasnije kreda, studio i balalajka
po meni se isplati a sad..
koje znanje? ako ti i treba idi na sajt soundonsound-a i tu imas sve... od beginners do expert clanaka... kako sta radi, cemu sluzi i sl... po meni, vise nego dovoljno korisnih informacija... koliko po takvim skolama ima beskorisnih u to ne zalazim... cak ja licno imam preko 100mb snimljenih clanaka sa sajta (vec 5-6 godina) i lagano sam to citao uz kaficu i primao "k' znanju", al opet nista bez prakse i dok se sam ne uveris u to sto pise... u principu, to znanje sluzi da znas po kom principu nesto funkcionise i eventualno da ti skrenu paznju na neke greske u buducem radu, a kad je rec o muzici i zvuku, nista ne moze zameniti praksu...

sad nemas vremena, a kad upises skolu imaces, a imaces i posle nje? wtf?

al protiv sam skole definitivno... bespotrebno gubljenje vremena, a za to isto vreme mozes 50x (bez preterivanja) vise da naucis i steknes pravo iskustvo...
kVu is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules