|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 |
MCI Master
|
![]()
pa ovako
@ strasni zmaj evo ja otvaram studio koji je definitivno u ozbiljnoj kategoriji...znaci nismo na dawu i nismo u spavacoj sobi.... ja cu uzeti za tonca iskljucivo osobu s vise godisnjim iskustvom i referencom ili nekoga tko je zavrsio sae..( javi kakve su ti reference) JA NEMAM SAE ali to je u ovoj prici nebitno ( to koliko znam ili neznam) ja sam VLASNIK STUDIJA!!!! 5K nije puno za skolovanje i da te ljudi ozbiljno prihvate.... ja te mogu uzeti za badava da si 3 mjeseca u studiju, ali pult nemozes dirat, niti opremu niti comp...nije da zafrkavam...ja sam prva 3 mjeseca u jednom studiju u zg ...kuhao kave, pometao pod i uglavnom nosio bureke , ali i to se mora...sto znaci da si 3 mj...badava nekome radio sve poslove oko miksa a nisi miksu ni prismrdio.... ZASTO ???? pa zato sto se neke stvari moraju radit po redu...nemozes doci u studio i reci ja cu radit badave, a da se nezna kako se radi..tezak je to kruh, nije samo to tezak nego i ODGOVORAN posao... SAE nije garancija!!!!, ali sam primjetio da ljudi koji dojdu sa sae nemaju nekih tehnickih problema i educiraniji su prakticno sve znaju tako da se brzo prilagodjavaju... imam SAE udbenike i sasvim su ok!!! I osobno mislim da zanat za koji treba izdvojit i 2x 5K nije puno ako se ozbiljno time zelis u zivotu bavit!!!! I IMAT SVIJETSKI PRIZNATU SKOLU!!!!!!!!!!!!!!!i diplomu ![]() ![]() ![]() ![]() eto ...javi se |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moram da pitam | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-04-2005 10:32 AM |
Pitam se ... | cipela | Predlozi i sugestije | 2 | 29-01-2005 10:20 PM |