Re: ucinimo forum normalnijim mestom
Paki - djelomično si u pravu, no ono čega se često dotiče? - farbar iz Golubinaca ili maler iz Zrenjanina ili ?to već... stvar je u tome da mo?da i od malera iz Zrenjanina mo?emo svi ne?to naučiti o glazbenoj produkciji, isto kao i od farbara iz Golubinaca.
Vjerujem da su nečiji postovi, način izra?avanja i primjenjivost savjeta dovoljni da prosudi? da li ima svrhe da ga poslu?a? i uzme? u obzir ili ne. To ?to je netko "autoritet" i profesionalac, ne znači nu?no da će ti svaki njegov savjet biti od koristi (jer ponekad se radi o ukusima, a ne o apsolutno nepobitnim parametrima) i da on nema hrpu predrasuda (pozitivnih i negativnih) prema određenim proizvodima, načinima rada itd itd... Za?to bi slijepo slu?ao autoritet i za?to ne bi uopće poslu?ao farbara iz Golubinaca? Ti i ja i svi ostali? Ja svakoga volim poslu?ati i nakon toga procjenim da li mi to zvuči zdravo razumski ili ne... ili poku?am učiniti ne?to na određeni način i vidim funkcionira li. Na kraju svega, računa se samo na? vlastiti rad i ionako savjetima neće? dogurati daleko koliko sa vlastitim experimentiranjem, učenjem i radom.
Arogantno pona?anje članova je problem. I ne znamo od kud potječe jer ponekad i članovi neskloni aroganciji (poput mene npr.) ipak budu takvi (ako se osjećaju izazvani... a to je sad ili stvar osobnosti ili neispavanosti.. ili..)... zato je cjelokupna komunikacija bitna i svi zajedno bi se trebali jedni prema drugima odnositi sa vi?e po?tovanje bez obzira da li je iza ili ispred nas ne?to istinski vrijedno i du?no po?tovanja. No, tu se opet vraćamo na problem koji je izolirao Shiva.. a to je ono kakvi smo i inače... ne mo?e nas forum preodgojiti.
No, kao ?to su psiholozi do sada dokazali da u radu s ljudima i djecom stvari ne idu na bolje, ako se radi na bazi ukazivanja na problem, tako mislim da i ovaj topic nema neke svrhe. Puno bi zdravije bilo uvećati i naglasiti njegovu dobru i pozitivnu stranu, pa iz tog temelja graditi dalje.
|