Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26-07-2007, 08:30 PM   #23
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: MAC vs PC..... udri, braco

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
U zivotu nisam video gadniji primer nemocne demagogije, i direktnijeg dokaza za poslovicu ili uzrecicu "KISELO GROZDJE"

Ajde ljudi, bud'te realni i priznajte:
1. Sve je u redu, al' je malo preskupo
2. jeste, al' gde da nadjem dzaba (piratski soft) za isti...
3. Znam, ali ja volim da bez ikakve potrebe "cackam" svoj kompjuter...
4. Volim sam da ga sastavim, pa ma koliko me posle zaj...vao
5. plavi ekran smrti mi se dopada...
6. Pa sta? i "jabucar" radi sa intel procesorima (kao to ima neke veze...)
7. U zivotu mi je mnogo dosadno, pa volim da se mucim sa 'system restore"
ciscenjem od virusa, padom sistema, raznim "crash-ovima" i slicno...
8. Mrzim ove sa "jabukama" zato sto sam umislio da su elitisti i drk....je

Ako cemo realno, prvo moras da shvatis jednu stvar koja se ne uci na mac reklamama, a to je da mac useri nisu najpametniji i najbolji, vec da svako odlucuje za sebe sta mu najvise odgovara ili sta mu se najvise isplati, tako da svako ima svoju realnost, te ono sto je realno za tebe ne mora biti realno i za druge ...

Pitao me ortak, koji komp da uzme, i ja mu shodno njegovoj profesiji (dizajner), poznavanju hardvera i softvera, a pomalo i ponesen hvalospevima o MACu kazem da razmisli i o MACu. Covek se zacenu od smeha i rece mi da 10 dizajnera u njegovoj firmi proklinje mac jer im svakodnevno puca dok sa njim pokusavaju da zavrse posao, a platili su ih basnoslovno ...

1. mozda nije preskupo, ali ima bolje, brze i jace za manje para ... ja sam svoj laptop skoro identicnih karakteristika kao MACbook 17" platio 1000 jevreja manje, mogu na njega da instaliram OS-X i sve radi, sto se tice estetike nimalo mi se ne svidja ona bela daska za potapanje kupusa i mnogo mi je lepsi moj inspiron, dakle koji bih ja razlog imao da dam 1000 evra vise? Da mi svetli jabucica i da postanem najpametniji pa da idem okolo i drugima solim pamet? Neka hvala
2. piratskog softvera ima, informacije su ti zastarele ...
3. Taj ko cacka, bilo sta, taj ce o tome i nauciti ... cackajuci sam naucio o kompovima, o muzici, cackajuci sam isprogramirao televizor sa svojih 7 godina, kada su se majstori iz servisa vracali pod izgovorom da je to najnoviji televizor i da oni to ne znaju ... sta fali cackanju?
4. volim sam da ga sastavim, i kada ga sam sastavim onda ce najmanje da me zajebava ...
5. plavi ekran smrti mi se dopada ... jer mi kaze sta nije u redu sa mojim hardverom, te to mogu lako da otklonim, bez potrebe da menjam komponente u kucistu da bih dijagnostikovao problem ...
6. ne bi imalo veze da se appleovci nisu kunuli u svoje procesore, a na kraju presli na konkurenciju ...
7. U zivotu mi nije dosadno, pa svima kojima napravim komp, snimim i sliku diska od jedno 750 mb do par GB, i ukoliko se bilo sta desi racunaru, slika se vrati za nekoliko minuta ... virus nisam video ko zna koliko, nemam upaljen AV vec par godina, pustim ga samo da proskenira sve s'vremena na vreme i to je to, a treba li podsecati non stop sam online vec dve godine ...
8. Ne mrzim nikoga, pogotovo ne ljude koji sa svojim jabukama zaradjuju pare, umesto sto pokusavaju da razmisljaju umesto drugih i pokusavaju da im "otvore oci", kao da su svi sem njih slepi i ne znaju sta valja ...

Meni je svako odgovaranje na ovu temu postalo bezpredmetno jos odavno, ali cisto zelim da vidim dokle vase devijacije idu pa reko ...
SumAnuT is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules