Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-07-2007, 05:50 AM   #23
PA800Korg
Junior Member

Default Re: Plava Ciganko

:o Izvinjavam se zbog buke koju sam napravio. To mi nije u nijednom momentu bila namjera.

Nije vazno odakle neki stil muzike potice ako ga volite slusati. Meni su Turbo Folk pjesme nesto sto su bile pjesme rock grupa generacije mojih roditelja, grupe poput Bijelog Dugmeta.

Nekada, za snimanje albuma trebalo je cijeli orkestar pozvati i nije bilo ni malo lako...Danas, za snimanje albuma treba prouciti silnu tehnologiju koja postoji, nije ni malo lako.

Danasnja muzika sadrzi iste "nase" skale/motive koji su koristeni i u starim pjesmama.

Sa ovim zelim da objasnim da nije bitno kada je muzika snimana i gdje...muzika i proces snimanja muzike su ostali sasvim slicni. Muzika je ono sto nas razveseli i nit koja veze sve ljude zajedno, odakle god da su.

za peruzza
ako je tacno ono sto ste napisali, sto mislim da jeste, zelio bi da vas pohvalim za odlican rad. da znate da sam jedan od velikih obozavatelja vaseg rada. samo nastavite ovako.

Zdravo svima i nemojte da se svadjate molim vas

Last edited by PA800Korg; 04-07-2007 at 06:05 AM.
PA800Korg is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules