Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-10-2006, 02:00 PM   #16
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Reverb preporuka?

Pazi ovako, taj mpx 500 je pomenut cisto zbog njegove cene, eto meni ga nude za 200 eura! A lako je reci sta valja, eto uzmi 960 i resi problem! PCM 81-91 su oko 1700 eura ako se nevaram, pa nije to ni tako malo!

Eto da se ispravim, mpx 500 ne spada u tu kategoriju!

Slazem se potpuno za to da ljudi mnogo tripuju kad je hardware u pitanju, po svaku cenu samo da nije plugin!
Slazem se i da su impulsi dosta poboljsali reverb pluginove i celu sliku u mixu, ali definitivno da je PCM serija mnogo ozbiljnija od svega toga!

Pa i ja sam se nalozim pa uzmem da radim sa impulsima i tripujem se kako je to isto, ali cim ukljucim spravu prica se zavrsava!

U svakom slucaju, ljudski faktor je veliki deo svega ovoga i to hardware i software ponekad i nema toliko smisla!
kravadinka is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules