|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Administrator
|
![]()
Sjajno
![]() radis sa dobrim ljudima.... to moze biti fenomenalno iskustvo. Severinu slobodno pozdravi od klape sa Foruma ![]() Isto tako, cinimi se da sam postavio par linkova u Tutorijalima koji se bave gradnjom studija i koji imaju skice i sheme koje tebe zanimaju. Ono sto sam ja video po studijima, jeste jedna jeftinija i pouzdana varijanta: 2x5cm kamene vune kao izolacija, pa preko toga Rigips, gips kartonske ploce od kojih je najbolja Rigips BigQuattro 2 (perforirana je, ima puno rupica i najbolji koeficijent +/- db). Mislim da ako se razmislja o novcu, bolje je uloziti vise u jednu sobu, nego taj novac raspodeliti pola u kontrolnu, pola u gluvu sobu. Jaaako je skupo staklo i izolacija izmedju kontrolne i gluve sobe. Za taj novac se moze sasvim lepo odraditi jedna, jedina soba. Sto se tice tvog posta pod imenom Gost...... pojma nemam kako to da promenim..... :oops: :oops: :oops: Jedino da ceo tekst kopiras u novi post, a stari da izbrises Jedva cekam mp3 od tebe ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Od nule do studija | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 34 | 15-03-2010 11:13 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
konstrukcija studija | nestor | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-12-2006 02:34 AM |